(078) 691 44 07
BOUWGARANT
Gecertificeert
KWALITEIT
Sinds 1985
9.1
Klantcijfer
Contact

Verbouw

Bij deze woning hebben wij de gehele woning gerenoveerd. Zo hebben wij alle kozijnen zijn vervangen voor aluminium kozijnen. Ook hebben we onder andere de dakkapel vergroot, een nieuwe badkamer gerealiseerd, dakvensters geplaatst, nieuwe trappen geplaatst en de gehele woning voorzien van een nieuwe zand-cement afwerkvloer. Daarnaast hebben we ook een terrasoverkapping bij deze prachtige woning gerealiseerd!

KlantFam. v.d. Veen
WerkWoningrenovatie
PlaatsHoornaar

Verbouw van de woning

In de praktijk kan de verbouwing van de woning een uitstekend alternatief blijken te zijn dan bijvoorbeeld verkoop of nieuwbouw. Verbeteringen die het wooncomfort direct verhogen.

Alles is mogelijk!

Bij Hoek Bouw  kunt u zelf uw oplever niveau bepalen. Wanneer u zelf graag bepaalde onderdelen wilt uitvoeren dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Hiermee kunt u het verbouw project prijs technisch nog interessanter maken. Kiest u voor een volledig afbouw pakket dan geeft u dit diverse voordelen: alles wordt voor u geregeld en planning technisch wordt alles goed op elkaar afgestemd zodat u weer snel uit de verbouwrommel bent! Daarnaast heeft u één aanspreekpunt. Als u er voor kiest om alles in één hand te houden dan bieden wij u naast de installatiewerkzaamheden voor elektra en cv ook uitgebreide mogelijkheden voor luxe accessoires

Ook uw woning verbouwen?