(078) 691 44 07
BOUWGARANT
Gecertificeert
KWALITEIT
Sinds 1985
9.1
Klantcijfer
Contact

Aanbouw

Deze woning hebben wij uitgebreid met een aanbouw van 5.70 x 2.50 m. Dankzij deze uitbreiding heeft de klant een grotere woonkamer en genieten zij elke dag van de extra woonruimte! De aanbouw is voorzien van een aluminium kozijn met dubbele deuren en 2 zijlichten. Ook hebben wij vloerverwarming in de aanbouw gelegd, aangesloten op het bestaande systeem.

KlantFam. Klopstra
WerkAanbouw woning
PlaatsPapendrecht

Aanbouw aan woning

Voor een standaard compleet afgewerkte aanbouw wordt een bouwtijd van 2 weken aangehouden. Grotere woninguitbreidingen, eventueel in combinatie met interne verbouw van de woning geeft een bouwtijd van 3 tot 5 weken. Voor een aanbouw aan een eengezinswoning, uitgevoerd volgens het concept via 0800aanbouw.nl is uw aanbouw al binnen 10 werkdagen gereed! Een casco uitvoering is al binnen 3 tot 5 werkdagen klaar.

Meer leefruimte door een aanbouw

Een aanbouw wordt veel gecombineerd met verbouwing van de woonkamer met bijvoorbeeld vloerverwarming en een nieuwe vloerafwerking zodat het één geheel wordt met de aanbouw. Ook het opnieuw afwerken van plafonds en wanden behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is de begane grond weer representatief met extra woonruimte! Dat is dubbel genieten!

Ook een aanbouw?