(078) 691 44 07
BOUWGARANT
Gecertificeert
KWALITEIT
Sinds 1985
9.1
Klantcijfer
Contact

Over ons

Sinds 1985 dé regionale specialist voor al uw (ver)bouwwensen!
Hoek Bouw > Over ons

Hoek Bouw houdt zich al sinds 1985 voornamelijk bezig met woninguitbreidingen. Daarnaast verzorgen wij ook (interne) verbouwingen van woningen of bedrijfspanden. Maar ook voor het vervangen van een kozijn of het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand staan wij graag voor u klaar.

Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en creativiteit kunnen wij uw plannen al snel omzetten in een concreet voorstel met bijpassende offerte. En door onze zorgvuldige, kwalitatieve maar ook zeer snelle manier van uitvoeren is de gewenste verbouwing snel een feit en naar volle tevredenheid.

Tevreden klanten

En dat onze klanten ook echt tevreden zijn blijkt uit de positieve reacties die wij ontvangen via onze klanttevredenheidsmetingen. Lees wat anderen over ons zeggen op onze referentie pagina.

Wat kunt u bij ons verwachten

Bij ons is afspraak ook echt afspraak, maar u ontvangt van ons ook deskundig advies en een vrijblijvende offerte. U bent gegarandeerd van echte kwaliteit, topsnelheid in bouwen, zorgvuldige manier van werken, vakmanschap, vooruitstrevendheid, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring. Tevens heeft u te maken met een BouwGarant aannemer, het grootste keurmerk in de bouw!

Over Hoek Bouw

  • Sinds 1985
  • Particulieren en Bedrijven
  • BouwGarant aannemer
  • Gecertificeerd leerbedrijf
  • Klantcijfer 9.1

Sinds 1985

Tevreden klanten