(078) 691 44 07
BOUWGARANT
Gecertificeert
KWALITEIT
Sinds 1985
9.1
Klantcijfer
Contact

Zonnepanelen

Besparen op uw energierekening!
Hoek Bouw > Accessoires > Zonnepanelen

Zonnepanelen worden inmiddels veel toegepast bij woninguitbreidingen met een dakopbouw of aanbouw. Wij werken met een vaste partner die kwalitatief goede installaties aanlegt.

Opbouw van een zonnepaneel installatie

Wanneer er een aantal zonnepanelen naast elkaar worden geplaatst, heet dat een zonne energiesyteem ofwel een PV-systeem. De zonnepanelen worden aangesloten op een omvormer die de opgewekte stroom omzet in bruikbare 220V wisselstrom. De opgewekte stroom gaat naar de meterkast en wordt direcht gebruikt voor bijvoorbeeld uw wasmachine of teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.

Zonnepanelen op dakopbouwen en aanbouwen

Zonnepanelen worden inmiddels veel toegepast bij woninguitbreidingen met een dakopbouw of aanbouw. Wij werken met een vaste partner die kwalitatief goede installaties aanlegt. Er worden panelen met hoog rendement toegepast en ook de omvormer, een zeer belangrijk onderdeel van een installatie is van degelijke Duitse kwaliteit. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig montage materiaal voor schuine daken en platte daken. Bij een schuin dakconstructie worden de montagematerialen op het dakbeschot geschroefd zodat er een muurvaste en veilige constructie wordt gemaakt.

Over Hoek Bouw

  • Sinds 1985
  • Particulieren en Bedrijven
  • BouwGarant aannemer
  • Gecertificeerd leerbedrijf
  • Klantcijfer 9.1