(078) 691 44 07
BOUWGARANT
Gecertificeert
KWALITEIT
Sinds 1985
9.1
Klantcijfer
Contact

Airconditioning

Optimaal binnenklimaat!
Hoek Bouw > Accessoires > Airconditioning

Airconditioning zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strengste normen en milieu eisen en vanzelfsprekend door een erkend STEK bedrijf. Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Hiermee behoudt u een optimaal binnenklimaat en voorkomt u onverwacht hoge kosten.

Wandmodel airconditioning

Wand modellen zijn ontworpen voor montage hoog aan de wand, hierdoor is de luchtverdeling in de ruimte optimaal. Het uitgebreide assortiment wandairconditioners past dankzij een fraai design, energiezuinige en gebruiksvriendelijke werking moeiteloos in elk interieur.
Wand modellen zijn ook als warmtepomp airconditioners te leveren, deze optie maakt het gebruik van een airconditioner rendabel gedurende een langere periode van het jaar.

Naast de single-split uitvoering (1 binnenunit aangesloten op 1 buitenunit) bestaat er ook de mogelijkheid om meerdere binnenunits met individuele regeling op een enkele buitenunit aan te sluiten, de zogenaamde multi-split systemen.

Plafondmodel airconditioning

Plafond modellen worden direct onder het plafond geïnstalleerd. In het bijzonder als er geen verlaagd plafond aanwezig is en u toch verzekerd wil zijn van een aangenaam binnenklimaat. Het uitgebreide assortiment plafondonderbouw modellen, bieden een ruim toepassingsgebied.
Plafond modellen zijn ook als warmtepomp airconditioners te leveren, deze optie maakt het gebruik van een airconditoner rendabel gedurende een langere periode van het jaar.

Cassettemodel airconditioning

Cassette modellen zijn speciaal ontworpen voor ruimtes waar een airconditioning onopvallend aanwezig dient te zijn. Het cassette model wordt in het verlaagd plafond geïntegreerd, het deel dat zichbaar blijft heeft een moderne vormgeving.
Er zijn diverse uitvoeringen nl. met 1, 2, 3 en 4 uitblaas openingen, waardoor voor iedere toepassing het meest ideale uitblaaspatroon gekozen kan worden.
Cassette modellen zijn ook als een warmtepomp airconditioners te leveren, deze optie maakt het gebruik van een airconditioner rendabel gedurende een langere periode van het jaar.

Over Hoek Bouw

  • Sinds 1985
  • Particulieren en Bedrijven
  • BouwGarant aannemer
  • Gecertificeerd leerbedrijf
  • Klantcijfer 9.1