(078) 691 44 07
BOUWGARANT
Gecertificeert
KWALITEIT
Sinds 1985
9.1
Klantcijfer
Contact

Accessoires

Hoek Bouw > Accessoires

Meer wooncomfort door daklicht! Er zijn diverse mogelijkheden voor extra veel daglicht in uw aanbouw, dakopbouw of nieuwbouw woning.

Wij vragen de omgevingsvergunning voor u aan. Daarnaast zorgen wij voor de benodigde gegevens zoals het maken van de bouwtekening en constructieve gegevens.

Er zijn diverse mogelijkheden voor de centrale verwarming. Vloerverwarming is een onzichtbare verwarming en wordt professioneel aangelegd. Daarnaast laten wij u enkele voorbeelden zien van andere mogelijkheden.

Zowel een kachel of haard eventueel in combinatie met een schouw wordt door ons geleverd en gemonteerd. De inbouw en afwerking wordt als totaalpakket aangeboden.

Glas – In – Lood geeft sfeer in de woning. Wij leveren nieuw glas – in – lood maar kunnen ook bestaande glas – in – lood ramen na laten maken. Ook plaatsen wij regelmatig oude glas – in – lood ramen in dubbele beglazing. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Wij leveren zowel zonneschermen, rolluiken en screens. Alles van hoge kwaliteit. Wanneer de situatie het toelaat bouwen wij de kasten in, wel zo mooi!

Wij leveren alle soorten insectenweringen voor zowel houten, kunststof als aluminium kozijnen. De plisséhordeur is een aanrader, mooi in vormgeving en zeer gebruiksvriendelijk.

Airconditioning zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Deze wordt geleverd en gemonteerd door een erkend STEK installateur.

Plavuizen, natuursteen, marmoleum behoren tot de mogelijkheden om door Hoek Bouw in het totaalpakket mee te nemen. U kunt terecht in door hoek bouw geselecteerde showrooms voor het maken van uw keuze.

Zonnepanelen worden inmiddels veel toegepast bij woninguitbreidingen met een dakopbouw of aanbouw. Wij werken met een vaste partner die kwalitatief goede installaties aanlegt.